Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi elinde tutmak

Rüyada kabeyi elinde tutmak

Rüyada kabeyi elinde tutmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi elinde tutmak gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızın karşılanması amacıyla kendi istediğiniz yoldan gidilmesi veya yöntemlerinizin kabullenilmesi konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada kabeyi elinde tutmak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kabeye el sürmek eş ve evlat sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, duygularının karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye el görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada elini makinaya kaptırmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeye elini sürmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, korkularını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye elini görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, ekmeğinin azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments