Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye elini görmek

Rüyada kabeye elini görmek

Rüyada kabeye elini görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeye elini gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmiyorsunuz, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Rüyada kabeyi elinde tutmak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok önemli noktalara geleceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeye elini sürmek ileride saygın bir kimse olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kabeye el sürmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine tabir olunur.

Rüyada elini makinaya kaptırmak rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada kabeye elini görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeye el görmek hayatının iplerini eline alacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kabe kapısı görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kabede hacıları görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments