Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye el görmek

Rüyada kabeye el görmek

Rüyada kabeye el görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hikmete kavuşacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, durgunlaşacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada kabeye el gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Rüyada elini makinaya kaptırmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeye elini görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, kazancın katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada kabeye el görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kabeye elini sürmek atılım yapacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada kabeyi elinde tutmak saygınlığına leke sürüleceğine, hasretliğin biteceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeye el sürmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabenin içine girmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeyi başka yerde görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments