Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin üstünde olmak

Rüyada kabenin üstünde olmak

Rüyada kabenin üstünde olmak aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet eder.

Rüyada kabenin üstünde olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Rüyada denizin üstünde kabe görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin üstünü görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde olmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Rüyada kabenin üstünde uçmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstünde kabeyi görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kabenin üstünde oturmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada işyeri kapatmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments