Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin üstünü görmek

Rüyada kabenin üstünü görmek

Rüyada kabenin üstünü görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabenin üstünü gördüyseniz:

  • Detayları gözden kaçırmamakta fayda var.

Rüyada denizin üstünde kabeyi görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada kabenin üstünü görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulur.

Rüyada kabenin üstünde uçmak sorunlarının geçmişte kalacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kabenin üstünde oturmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek anne babanın üzüntü duyacağına, mutluluk ve saadete, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde kabe görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde olmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kabre girmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments