Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede melek görmek

Rüyada kabede melek görmek

Rüyada kabede melek görmek maddi gücünü kaybedeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bolluk içinde yaşanacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işarettir.

Rüyada kabede melek gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Rüyada kabede melek görmek yeterli kimse haline geleceğine, rahat bir işe girileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına inanılır.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet eder.

Rüyada meleğin elini tutmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada melek dövmesi yaptırmak umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına alamet eder.

Rüyada küçük melek görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada uçan melek görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Rüyada melekten dilek dilemek hayırlı başlangıçlar yapacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet eder.

Rüyada ölüm melekleri görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments