Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde kabe görmek

Rüyada denizin üstünde kabe görmek

Rüyada denizin üstünde kabe görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, çok başarılı işlere girileceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde kabe gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Rüyada denizin üstünde kabeyi görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde kabe görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada kabenin üstünde oturmak yoksulluktan sonra zengin olmaya, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Rüyada kabenin üstünde olmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, başarının düşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, malının ve aşının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabenin üstünü görmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, işlerinin düzene gireceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada kabenin üstünde uçmak tazeleneceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kabeyi denizde görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments