Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin evine geldiğini görmek

Rüyada ölen birinin evine geldiğini görmek

Rüyada ölen birinin evine geldiğini görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Rüyada ünlü birinin evine geldiğini görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada evine çok misafir geldiğini görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evinize misafir geldiğini görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün evine geldiğini görmek idealist davranacağına, işinden uzaklaşacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının evine geldiğini görmek zahmete ve çileye düşeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evine asker geldiğini görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun birinin evine geldiğini görmek gelişim içine gireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments