Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının eline geldiğini görmek

Rüyada saçlarının eline geldiğini görmek

Rüyada saçlarının eline geldiğini görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, galibiyetlerinin artacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının eline geldiğini gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada saçının eline geldiğini görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, eğitimlerinin iyi olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının eline geldiğini görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, idealist davranacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı eline gelmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada saçları eline gelmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine inanılır.

Rüyada dişinin eline geldiğini görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, dertlerin başlayacağına, işlerin düzgün gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin eline geldiğini görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişi eline gelmek kısmetin ve talihin açılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments