Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek

Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek

Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatılı misafir geldiğini gördüyseniz:

  • Aslında bazı karlı şeyler olabilir.

Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatılı misafir olmak prestij kazanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına inanılır.

Rüyada evde yatılı misafir görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kar elde edileceğine, itibarının ve makamının artacağına işaret eder.

Rüyada yatılı misafir ağırlamak zengin bir hayata sahip olunacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatılı misafirliğe gitmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Rüyada yatılı misafir görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada yatılı okulda kalmak asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatılı kalmak her isteklerinin yerine geleceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments