Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeden gelmek

Rüyada kabeden gelmek

Rüyada kabeden gelmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına yorulur.

Rüyada kabeden gelmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin.

Rüyada kabenin geldiğini görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, maddi anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada kabeden gelmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet eder.

Rüyada yan yana gelmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kalbinden kan geldiğini görmek üzgün ve hasta olacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, başarısının artacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın eve geldiğini görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada üstün gelmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada hacca gidip gelmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments