Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaba inşaat görmek

Rüyada kaba inşaat görmek

Rüyada kaba inşaat görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kendisiyle de gururlanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaba inşaat gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada kabası bitmiş inşaat görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada kaba inşaat görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kabartma tozu görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada hamur kabarması görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaba konuşmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada kaba sıçmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kabarması görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada duvar kabarması görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, zararının büyük olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments