Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar kabarması görmek

Rüyada duvar kabarması görmek

Rüyada duvar kabarması görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, vaaz ve nasihate, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada duvar kabarması gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Rüyada duvar kabarması görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, istenmeyen bir yolculuğa, kötü ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kabarmış duvar görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kabası bitmiş inşaat görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur kabarması görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalettir.

Rüyada kabarmış deniz görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, imkanlarının artacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaba konuşmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına inanılır.

Rüyada kabarmış ekmek görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kaba su doldurmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments