Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin kabarmasını görmek

Rüyada denizin kabarmasını görmek

Rüyada denizin kabarmasını görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada denizin kabarmasını gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Rüyada denizin kabarmasını görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi kabarmış görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabarmış deniz görmek kendinden emin adımlar atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, imkanlarının artacağına yorulur.

Rüyada deniz kabarması görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada hamur kabarması görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaba inşaat görmek dünya mallarının çoğalacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kaba su doldurmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaba sıçmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments