Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaban diktirmek

Rüyada kaban diktirmek

Rüyada kaban diktirmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalettir.

Rüyada kaban diktirmek gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz göstermek için kelimelerden değil, hareketlerden faydalanmalısınız.

Rüyada kaban diktirmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Rüyada kaban görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor kaban görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, doğru haber almaya işaret eder.

Rüyada lacivert kaban giymek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada üst üste kaban giymek sorunların bir bir çözüleceğine, parasının ve malının da artacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kaban giymek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kaban unutmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments