Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert kaban giymek

Rüyada lacivert kaban giymek

Rüyada lacivert kaban giymek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert kaban giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, alışılmadık düzenleme veya planlar esnasında kaçınılmaz değişiklikler olabilir.

Rüyada lacivert kaban giymek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına delalettir.

Rüyada mont kaban giymek üzüntülü bir haber alınacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bekarlar için evlenmeye yorulmaktadır.

Rüyada gri kaban giymek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kaban giydiğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, ilerleyemeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kaban giymek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi kaban giymek fesada bulaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ekonomik durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kabanını giymek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments