Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaban unutmak

Rüyada kaban unutmak

Rüyada kaban unutmak itibar kazanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaban unutmak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde önerilere veya yardım tekliflerine güvenebilirsiniz.

Rüyada kaban unutmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kaban görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine tabir olunur.

Rüyada deri kaban görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, ekmek bulamayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kaban giymek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kaban görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli kaban görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kaban görmek kem gözlere gelineceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kaban hediye almak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments