Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kaban görmek

Rüyada mor kaban görmek

Rüyada mor kaban görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, canının ve malının garantide olacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, Allah katında yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor kaban gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada mor kaban görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabanını çaldırmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir kaban giymek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri kaban görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine delalettir.

Rüyada yeni kaban giymek hayırlı bazı adımlar atacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kahverengi kaban görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet eder.

Rüyada gri kaban giymek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, memur ise terfi edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada üst üste kaban giymek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, emellere ulaşılacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments