Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kaban giymek

Rüyada mavi kaban giymek

Rüyada mavi kaban giymek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kaban giymek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmakta fayda var.

Rüyada mavi kaban giymek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine inanılır.

Rüyada yeni bir kaban giymek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, onlardan fayda göreceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kaban giymek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, yoğun duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaban giymek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına alamet eder.

Rüyada pembe kaban giymek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada siyah kaban giymek ne yöne gideceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert kaban giymek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mont kaban giymek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments