Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden su içmek

Rüyada dereden su içmek

Rüyada dereden su içmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yeni bir semte taşınılacağına, geri plana düşeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dereden su içmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler size iyi gelebilir veya stresi azaltabilir.

Rüyada dereden su içmek yaşamın kolay hale geleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan dereden su içmek hakkıyla kazanca, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere suyu içmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çok para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada temiz dereden su içmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede su içmek işlerinden belirsizlik olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret eder.

Rüyada derede su görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına alamet eder.

Rüyada dereden su taşımak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dere görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments