Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kabağı görmek

Rüyada su kabağı görmek

Rüyada su kabağı görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kabağı gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişikliklerle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Rüyada su kabak görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kabağı görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kabak suyu içmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulur.

Rüyada kabak çekirdeği almak dini bütün bir eşe sahip olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına alamet eder.

Rüyada tatlı kabak yemek dertlerin günden güne daha da artacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kabak yemeği görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada kabak salatalık görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, makamından olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ak kabak görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments