Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin suyunu içmek

Rüyada birinin suyunu içmek

Rüyada birinin suyunu içmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kötü yönde hareket edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin suyunu içmek gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen rahatsız edici ayrıntıları veya detayları görmezden gelmeniz büyük sorunlara neden olabilir.

Rüyada dağdan su içmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işaret eder.

Rüyada bir yudum su içmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mandalina suyu içmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada musluk suyu içmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, yaşama dört elle sarılacağına, büyük başarılara kazanılacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının elinden su içmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada başkasının evinde su içmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta su içmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada denizde su içmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments