Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak satmak

Rüyada kabak satmak

Rüyada kabak satmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, haksızlık yapmayacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak satmak gördüyseniz:

  • Kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada kabak satmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada kabağı görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, çıkış yolları bulacağına rivayet eder.

Rüyada kabak sebzesi görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızarmış kabak görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye yorulur.

Rüyada kabak tarlası görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze kabak toplamak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabak ve salatalık görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan ve kabak görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments