Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak tarlası görmek

Rüyada kabak tarlası görmek

Rüyada kabak tarlası görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, her şeyin yolunda gideceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak tarlası gördüyseniz:

  • Ters giden şeyleri görmezden gelmek ileride daha büyük sorun yaratabilir.

Rüyada tarlada kabak görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, insanlar tarafından sevileceğine tabir olunur.

Rüyada kabak tarlası görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada kabak böreği yemek yaşanan kötü olayların unutulacağına, başarılı bir kişi olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına delalet eder.

Rüyada kabak çekirdeği görmek zaferler kazanacağına, işlerin aksayacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kabağı görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına inanılır.

Rüyada kabak yetiştirmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabak dikmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, elde edilecek menfaatlere tabir olunur.

Rüyada bal kabağı tatlısı görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments