Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabağı görmek

Rüyada kabağı görmek

Rüyada kabağı görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabağı gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Rüyada kabak satın almak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına işarettir.

Rüyada kabak çiçeği dolması görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bal kabağı çalmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada sarı kabak görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada bahçede kabak toplamak canın derdine düşeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine işarettir.

Rüyada kabak aldığını görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kabak görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kabak tatlısı görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments