Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızarmış kabak görmek

Rüyada kızarmış kabak görmek

Rüyada kızarmış kabak görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kızarmış kabak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Rüyada kızartma kabağı görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızartmalık kabak görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızarmış kabak yemek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kızarmış kabak görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabak kızartmak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada helvacı kabağı görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, sürekli dua alarak yaşayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı kabağı yemek verimin ve bereketin geleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta bal kabağı görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments