Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak ve salatalık görmek

Rüyada kabak ve salatalık görmek

Rüyada kabak ve salatalık görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabak ve salatalık gördüyseniz:

  • Maddi konularda aktif olmalısınız.

Rüyada kabak salatalık görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Rüyada kabak ve salatalık görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık kabak görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada domates salatalık görmek epey bir zarara uğrayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biber ve salatalık toplamak aç kalacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada salatalık soyup yemek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet eder.

Rüyada dalda salatalık görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, rahat nedir öğreneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments