Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak sebzesi görmek

Rüyada kabak sebzesi görmek

Rüyada kabak sebzesi görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Rüyada kabak sebzesi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Rüyada kabak sebzesi görmek herkesi doğru yola çağıracağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada kabak çekirdeği yediğini görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına alamet eder.

Rüyada kabak yemeği yapmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, dertlerden kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada kabak yaprağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işaret eder.

Rüyada su kabağı görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, onların kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada kabak gülü görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada çerkez kabağı görmek rakiplerini yeneceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments