Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, şifa göreceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek sorunlarını teker teker aşacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada hacdan gelenleri görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada hacdan gelen yüzük görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen hediye görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada hacdan gelen hediye almak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada hacdan gelen birini ziyaret etmek maddi anlamda zayıflayacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işarettir.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments