Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyilik perisi görmek

Rüyada iyilik perisi görmek

Rüyada iyilik perisi görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, ortak işlere gireceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada iyilik perisi gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

Rüyada iyilik perisi görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada peri olduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına işaret eder.

Rüyada dilek perisi görmek ailesi ile mutlu olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada su perisi görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hasta ise bakacağına delalettir.

Rüyada cin peri görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kanatlı peri görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Rüyada cin ve peri görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini peri olarak görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments