Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü iyi görmek

Rüyada ölüyü iyi görmek

Rüyada ölüyü iyi görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ölüyü iyi gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada ölü birini iyi görmek onu borçtan kurtaracağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinin iyileştiğini görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü çok iyi görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada ölünün iyi olduğunu görmek zor zamanların sona ereceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, rahat nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü iyileştirmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü iyi görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, hayır vereceğine alamet eder.

Rüyada yara iyileştirmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iyi giymek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments