Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi giyinmek

Rüyada iyi giyinmek

Rüyada iyi giyinmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, işbirliği içinde olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada iyi giyinmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Rüyada iyi giyinmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kalın giyinmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada giyinmek süslenmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel giyinmek makamının yükseleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada şık giyindiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste giyinmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada turuncu giyinmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada giydirmek giyinmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments