Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanından iyilik görmek

Rüyada düşmanından iyilik görmek

Rüyada düşmanından iyilik görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanından iyilik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almalısınız.

Rüyada düşmana iyilik yapmak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada düşmanından iyilik görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanla iyi anlaşmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanını iyi görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada düşmanla iyi olmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmandan iyilik görmek borçlarının hafifleyeceğine, saygısını toplayacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada düşmanına iyilik yapmak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kendisine kızacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta birinin iyi olduğunu görmek bolluk ve bereketin artacağına, mal ve para sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments