Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir erkek görmek

Rüyada iyi bir erkek görmek

Rüyada iyi bir erkek görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada iyi bir erkek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Rüyada iyi giyimli erkek görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, suçlamalardan aklanılacağına, kazançlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi bir erkek görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına alamet eder.

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek seyahatlere katılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir hastayı iyileşmiş görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini iyileşmiş görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Rüyada iyi sınav sonucu görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok iyi yüzdüğünü görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, zorluklarını aşacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments