Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi puan almak

Rüyada iyi puan almak

Rüyada iyi puan almak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işarettir.

Rüyada iyi puan almak gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Rüyada sınavda iyi puan almak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iyi puan aldığını görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, çıkış yolları bulacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sınavdan iyi puan almak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, mevki edineceğine işaret eder.

Rüyada iyi bir puan aldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iyi puan almak rakiplerin teker teker alt edileceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada sınav puanı görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, çirkin sözler işitileceğine yorulur.

Rüyada sınavda yüksek puan almak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments