Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi kimseleri görmek

Rüyada iyi kimseleri görmek

Rüyada iyi kimseleri görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iyi kimseleri gördüyseniz:

  • Riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Rüyada iyi kimse görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, çok zor duruma düşüleceğine, umduğunu bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada iyi kimseleri görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kimsenin dirildiğini görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kimsesiz bir çocuğa yardım etmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kimseyi hasta görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kimseye para vermek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Rüyada namaz kılan kimse görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş kimse görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments