Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kimse görmek

Rüyada hasta kimse görmek

Rüyada hasta kimse görmek maddi sorunlarının artacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hasta kimse gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada bir kimseyi hasta görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada ölen kimseyi hasta görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin hasta olduğunu görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta kimse görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, şanssızlık yaşanacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kimseyi hasta görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir kimsenin öldüğünü duymak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimseye sarılmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada bir kimsenin öldüğünü görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments