Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kimseyi görmek

Rüyada ölen kimseyi görmek

Rüyada ölen kimseyi görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kazancının daha da artacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölen kimseyi gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kimse görmek hoşluklarla karşılaşacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kimseyi hamile görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada paralı kimse görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi hamile görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kimseden bir şey almak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, konforundan da ödün vereceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kimseyi sırtında taşımak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments