Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimseyi hamile görmek

Rüyada bir kimseyi hamile görmek

Rüyada bir kimseyi hamile görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kimseyi hamile gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Rüyada bir kimseyi hamile görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada ölü kimseyi hamile görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, hüsrana uğratacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin hamile olduğunu görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada bir kimseye sarılmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iç sıkıntınızın azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kimsenin dirildiğini görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bir kimsenin boğulduğunu görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kimseden para almak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada salih kimseler görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments