Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık kimse görmek

Rüyada tanıdık kimse görmek

Rüyada tanıdık kimse görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok yıpranacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık kimse gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fizikselden çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada tanıdık kimse görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada kimsesiz bebek görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, gelirinin artacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada hasta kimse görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kimseye yardım etmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kimsenin tekrar öldüğünü görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işarettir.

Rüyada sarhoş kimse görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş olan kimseyi görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kimsenin saçını yolmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments