Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi kadın görmek

Rüyada iyi kadın görmek

Rüyada iyi kadın görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bütçesinin daralacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada iyi kadın gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da değer verdiğiniz şeyleri çok az gayret sarfederek elde edebilirsiniz.

Rüyada iyi kadın görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına yorulur.

Rüyada hasta kadının iyileştiğini görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine işarettir.

Rüyada iyi bir kadın görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada iyi görememek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iyi puan aldığını görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada en iyi arkadaşını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, hak yolunu bulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iyilik meleği görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments