Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kadının iyileştiğini görmek

Rüyada hasta kadının iyileştiğini görmek

Rüyada hasta kadının iyileştiğini görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işsiz ise işe gireceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta kadının iyileştiğini gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada hasta kadının iyileştiğini görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek yapılan ahlaksız davranışlara, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta insanı iyi görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada hasta iyileştirmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta olup iyileştiğini görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments