Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir kadın görmek

Rüyada iyi bir kadın görmek

Rüyada iyi bir kadın görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir kadın gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Rüyada iyi bir kadın görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada iyi kadın görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalettir.

Rüyada hasta kadının iyileştiğini görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir zat görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir not almak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok farklı bir kişi olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada düşmanla iyi olmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada çok iyi futbol oynamak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birini iyi görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments