Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastayken iyileştiğini görmek

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek büyük zararlardan kurtulacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada hastayken iyileştiğini gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Rüyada bir hastanın iyi olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazanca kavuşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına inanılır.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada hasta annenin iyileştiğini görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalet eder.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hasta insanı iyileşmiş görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada yatalak hastayı iyileşmiş görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta insanı iyi görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments