Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir şey görmek

Rüyada iyi bir şey görmek

Rüyada iyi bir şey görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada iyi bir şey gördüyseniz:

  • Talepkar kişiler veya artan istekler stres yaratabilir.

Rüyada iyi şeyler duymak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada iyi bir şey görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada iyi şeyler görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada iyi arkadaş görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada hastalığının iyileştiğini görmek yüksek diploma alacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada iyi bir puan aldığını görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada iyileştiğini görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Rüyada gözünün iyileştiğini görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments