Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi arkadaş görmek

Rüyada iyi arkadaş görmek

Rüyada iyi arkadaş görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iyi arkadaş gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sizce yanlış yaptıkları konular, uygulamalar veya olaylar hakkında uyarmak veya ikna etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada iyi arkadaşını görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada en iyi arkadaşlarını görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada en iyi arkadaşınla kavga etmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada en iyi arkadaşla öpüşmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok daha iyi günler göreceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada en iyi arkadaşını görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını iyi görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine inanılır.

Rüyada en iyi arkadaşla kavga etmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, işbirliği içinde olacağına, sorunlarını aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi arkadaş görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments