Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyileştiğini görmek

Rüyada iyileştiğini görmek

Rüyada iyileştiğini görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yapılan planların alt üst olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada iyileştiğini gördüyseniz:

  • Siz planınıza sadık kalma konusunda kararlı olabilirsiniz ama, sizin farkında olmadığınız noktalarda başkalarının düşüncelerini önemsemekte fayda var.

Rüyada işlerin iyi gittiğini görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada düşmanla iyi olmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanına iyilik yapmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kafasını toparlayamayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine delalet eder.

Rüyada iyi giyinmek rütbesinin artacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine yorulur.

Rüyada hasta birini çok iyi görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada iyi köpek görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada hastayı iyileştirmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments