Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün iyileştiğini görmek

Rüyada gözünün iyileştiğini görmek

Rüyada gözünün iyileştiğini görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalet eder.

Rüyada gözünün iyileştiğini gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için harakete geçin.

Rüyada gözünün iyileştiğini görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinin iyileştiğini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerinin iyi görmediğini görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavda iyi not almak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, tüm özlemini gidereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok iyi futbol oynamak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kanser olup iyileşmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta insanı iyi görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Rüyada yara iyileştirmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments