Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi şeyler görmek

Rüyada iyi şeyler görmek

Rüyada iyi şeyler görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada iyi şeyler gördüyseniz:

  • Yardımcı olmak istediğiniz kişiler varsa, yardımlarınızı kendi fikir, plan veya ilgi alanlarınız doğrultusunda yapmalısınız.

Rüyada iyi şeyler görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iyi şeyler duymak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada iyi bir şey görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada patronu iyi görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini iyi görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine yorulur.

Rüyada babanın iyileştiğini görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, kendinden emin adımlar atacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iyi insanlar görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta insanın iyileştiğini görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments