Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronuyla sevgili olmak

Rüyada patronuyla sevgili olmak

Rüyada patronuyla sevgili olmak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada patronuyla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada patronuyla sevgili olmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yazgısının güzelleşeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada patronla sevgili olmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ekmeksiz kalacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işarettir.

Rüyada patronunu sevgili olarak görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalettir.

Rüyada patronu gülerken görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada patrondan azar yemek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada patronu sinirli görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronla helalleşmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet eder.

Rüyada patronun arabasını sürmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments